Nyitóoldal Alapdokumentumok Vezetőségi tagok Tudományos Bizottságok Nemzeti titkárságok Hasznos linkek ICOH Magyarországi Titkárság Hírek/Események Kapcsolat ICOH-tagság ICOH

ICOH2009 Konferencia Fokvárosban

 



A Nemzetközi Foglalkozás-egészségügyi Bizottság 29. háromévenként megrendezett kongresszusa (ICOH 2009) 2009. március 22-e és 27.-e között kerül megrendezésre Dél-Afrikában, Fokvárosban. A tudományos program már megtalálható a honlapon (www.icohweb.org).  Néhány fejlődő országból való előadó ösztöndíjas támogatására is van lehetőség. A konferencián egy hallgatói díjat is kiosztanak. A kétoldalas ismertető füzet, mely tartalmazza a tudományos ülések rendjét, valamit más fontos részleteket, a honlapról letölthető nyomtatás, illetve terjesztés céljából.

 

Dél-Afrika és az ICOH meghívja önt

A Fokvárosban megrendezésre kerülő 29. Nemzetközi Foglalkozás-Egészségügyi Kongresszus meghívja Önt erre a háromévenként megrendezésre kerülő tudományos eseményre, melyet az ICOH támogat.

A program elsőként kerül megrendezésre szub-szaharai afrikai régióban. A szervezők nemzetközi bizottsága biztosítja az Ön számára, hogy egy kellemes hangulatú, kiváló szakmai színvonalú foglalkozás-egészségügyi program részese lehessen. A konferencia kiváló alkalmat biztosít előadásokhoz és poszterbemutatásokhoz kapcsolódó eszmecserére, a legújabb kutatási eredmények és tapasztalatok megvitatására a Föld minden pontjáról a helyszínre érkezett kollégákkal.

Kérjük, csatlakozzon hozzánk, hogy megvitathassuk a foglalkozás-egészségügy jelenét és jövőbeli alakulását, valamint hogy segítsen abban, hogy a foglalkozás-egészségügy egy megfelelő alapokon nyugvó és értékes tőke lehessen a társadalom számára.

PROF. DJ KOCKS

Elnökségi tag

Rendező-Bizottság

PROF. J RANTANEN

ICOH Elnök

Vissza